“Samsung Introduceert Galaxy Note 10 Op 7 Augustus”

Samsung-Galaxy-Note-10-Pro-render1Samsung zal later dit jaar de tiende versie van de Galaxy Note introduceren. Van de Galaxy Note 10 zijn onlangs al verschillende specificaties en afbeeldingen opgedoken, maar Samsung heeft nog niet bekendgemaakt wanneer de Zuid-Koreaanse fabrikant de phablet officieel zal introduceren. CNET schrijft echter dat Samsung de Galaxy Note 10 op 7 augustus tijdens een evenement in New York zal presenteren.

De Galaxy Note 10 zal later dit jaar worden aangekondigd tijdens een Unpacked-evenement. Samsung heeft zelf nog niks over dit evenement bekendgemaakt, maar volgens de bronnen van CNET zal het evenement in New York plaatsvinden en krijgen we in ieder geval de Galaxy Note 10 te zien.

Volgens de geruchten krijgt de Galaxy Note 10 nog dunnere schermranden dan zijn voorganger en zit de selfie-camera dit keer verwerkt in een uitsparing in het midden van het scherm. Er komen waarschijnlijk verschillende modellen op de markt, waaronder een uitvoering met 5G-ondersteuning. Samsung zou ook voor het eerst hebben gekozen om de 3.5mm koptelefoonaansluiting achterwege te laten.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.