LG Introduceert Eerste Smartphone Ter Wereld Met DAB+

LG-Stylus-2LG heeft in Parijs de eerste smartphone gepresenteerd die is voorzien van een DAB+ ontvanger. DAB+ is de opvolger van FM radio en biedt digitale geluidskwaliteit.

De LG Stylus 2 is de eerste smartphone ter wereld die is voorzien van een DBA+ ontvanger. LG heeft de smartphone in Parijs tijdens de Radiodays 2016 aangekondigd. DBA+ is minder gevoelig voor storingen en levert betere geluidskwaliteit. In Nederland en België is DAB+ al beschikbaar. LG heeft al laten weten dat de DBA+ uitvoering van de LG Stylus 2 ook in Nederlanden België zal worden uitgerold.

DBA+ is al in 40 landen beschikbaar en moet op termijn de huidige analoge FM radio vervangen. Volgens LG hebben al 500 miljoen mensen toegang tot DBA+.

De LG Stylus 2 is tijdens de Mobile World Congress al aangekondigd zonder DBA+ ondersteuning en beschikt verder over een 5,7 inch display met een HD-resolutie, een stylus, een 1,2GHz quadcore-processor, 1,5GB werkgeheugen, 16GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 13 megapixel camera aan de achterkant, een 8 megapixel camera aan e voorkant en een 3000mAh accu. De smartphone draait op Android 6.0 (Marshmallow) weegt 145 gram en meet 155 x 79,6 x 7,4mm. De phablet heeft ook ondersteuning voor WiFi, Bluetooth, GPS en LTE.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.