Huami Introduceert Twee Nieuwe Smartwatches

Amazfit-Smartwatch-2De Chinese fabrikant Huami, die onder andere de zeer succesvolle Xiaomi Amazfit Pace op de markt heeft gebracht, heeft zojuist twee nieuwe smartwatches geïntroduceerd. De Sports Smartwatch 2 en de Watch 2S gaan voor omgerekend ongeveer 128 euro en 193 euro over de toonbank.

Huami is een merk van Xiaomi die verantwoordelijk is voor de productie van wearables zoals fitnesstrackers en smartwatches. De Amazfit Watch 2S heeft een wat klassiekere uitstraling dan de Amazfit Pace en beschikt over een sapphire glass scherm en een leren polsband. De smartwatch heeft echter geen ingebouwde GPS-sensor of hartslagmeter.

Huami-Amazfit-Smartwatch-2

De wat duurdere Sports Smartwatch 2 heeft deze sensoren wel, en beschikt verder over een 1.34-inch 2.5D-scherm met een resolutie van 320 x 300 pixels, een rubberen polsband, 4GB opslagruimte en een lange accuduur. Zo moet de smartwatch minimaal 35 uur meegaan in de GPS mode. We verwachten dat de Sports Smartwatch 2 net als zijn voorganger tot wel een week meegaat als de GPS mode niet is ingeschakeld. De Sports Smartwatch 2 kan ook de zwemactiviteiten van de gebruiker registreren, zoals bijvoorbeeld de zwemstijl en de tijd van de gezwommen baantjes.

Beide smartwatches hebben een waterdichte (5 ATM) behuizing en roestvrij stalen knoppen. De toestellen krijgen een wat hogere adviesprijs mee dan de Amazfit Pace en worden tijdens de CES 2018 gepresenteerd.

via [androidauthority]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.