“Microsoft Komt In 2020 Met Opvouwbare Surface Die Android-apps Kan Draaien”

Microsoft-SurfaceEr is een interessant bericht opgedoken over een aankomende Surface tablet van Microsoft. De fabrikant zou werken aan een opvouwbare Surface die in 2020 op de markt zal verschijnen. Als dit niet interessant genoeg is, de tablet zou ook in staat zijn om Android-apps te draaien.

De website Forbes schrijft dat Microsoft al geruime tijd werkt aan een opvouwbare Surface-product met twee 9-inch schermen met een 4:3-beeldverhouding. Dit product moet in de eerste helft van 2020 klaar zijn. De tablet draait net als de huidige Surface op Windows 10, maar het zou mogelijk zijn om Android-apps te draaien. Dit blijkt uit meldingen van mensen die meedoen aan het Windows Insider programma en daardoor bèta-versies kunnen testen. Ze kunnen hun Android-smartphone spiegelen via de Microsoft-app Your Phone. Hierdoor kun je alle Android-apps op je smartphone gebruiken op Windows 10.

De ondersteuning voor het spiegelen van een Android-smartphone is momenteel nog beperkt. Zo werkt het momenteel alleen op Windows 10 met een laptop of Surface die Windows’s ‘Bluetooth with Low Energy Peripheral mode’ ondersteunt. Daarnaast werkt de functie alleen met de Galaxy S8, de Galaxy A8, de Note 8 en Note 9 en de OnePlus 6 en de OnePlus 6T. Microsoft zal later ondersteuning voor meer toestellen toevoegen.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.