Officiële Renders Tonen Galaxy Watch Active 2

samsung-galaxy-watch-active-2-renderOnlangs verschenen al enkele foto’s waarop de opvolger van de Galaxy Watch Active te zien is, maar nu is ook de eerste officiële render van de Samsung Galaxy Watch Active 2 uitgelekt. Het design van de smartwatch is duidelijk zichtbaar.

Het uiterlijk van de smartwatch is op de render duidelijker te zien dan op de eerder gelekte foto’s. De smartwatch lijkt veel op de dit jaar aangekondigde Samsung Galaxy Watch Active. Zo heeft de Watch Active 2 opnieuw geen roterende wijzerplaat om het scherm. De bediening gaat dus volledig via het touchscreen en de knoppen aan de zijkant.

Op de afbeelding zien we een rode ring rond de uitknop. Bij de Apple Watch geeft een rode ring aan dat het gaat om een LTE-versie. Mogelijk is dit bij de Galaxy Watch Active 2 ook het geval. We zien ook een klein gaatje in de behuizing. Mogelijk is dit voor een microfoon. De polsband lijkt dit keer te zijn gemaakt van leer. Bij zijn voorganger was alleen een horlogebandje van kunststof beschikbaar.

Samsung_galaxy-watch-active-2

Volgens eerdere geruchten komt er een 40 millimeter en 44 millimeter variant op de markt, in de kleuren zwart, zilver en goud. Ook heeft de smartwatch een grotere (340mAh) accu. Vermoedelijk zal Samsung de Galaxy Watch Active 2 tegelijkertijd met de Galaxy Note 10-serie introduceren. Deze introductie zal plaatsvinden op 7 augustus.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.