Officieel: Introductie Samsung Galaxy Note 10 Op 7 Augustus

Samsung-Galaxy-Note-10-Pro-render1Samsung heeft officieel bekendgemaakt dat het bedrijf de Galaxy Note 10-serie op 7 augustus zal introduceren tijdens een Unpacked-event in San Francisco.

De Zuid-Koreaanse fabrikant heeft op Twitter een teaser geplaatst die duidelijk maakt dat Samsung begin augustus de Note 10-serie zal introduceren. In de teaser zien we een S Pen die een cameralens tekent. Naar verwachting krijgen we twee varianten te zien, namelijk een reguliere Galaxy Note 10 en een Galaxy Note 10 Plus.

Volgens eerdere geruchten krijgen beide uitvoeringen een groot scherm met afgeronde hoeken en dunne schermranden. Aan de achterkant vinden we waarschijnlijk een verticale camera-opstelling met drie lenzen. De Plus-variant zou vier lenzen hebben, namelijk een reguliere lens, een telelens, een groothoeklens en een ToF-camera. De Note 10 heeft een 6,3-inch AMOLED-scherm. De Note 10 Plus heeft een 6,75-inch scherm. Intern vinden we een krachtige Exynos 9820-processor. De 3.5mm koptelefoonaansluiting ontbreekt waarschijnlijk.

Het is nog onduidelijk hoeveel de phablet gaat kosten, maar waarschijnlijk is de Note 10 weer iets duurder dan de Note 9. De Note 9 verscheen op de markt voor een vanaf adviesprijs van 999 euro.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.