“Samsung Galaxy Watch Active 2 Smartwatch Krijgt Aanraakgevoelige Behuizing”

samsung-galaxy-watch-active-2-renderDe doorgaans goedgeïnformeerde website Sammobile heeft een aantal details gedeeld over de aankomende Galaxy Watch Active 2. Volgens de bron krijgt Samsung’s nieuwe smartwatch onder andere een aanraakgevoelige behuizing om mee te navigeren door de interface.

Onlangs doken een aantal foto’s op waarop de Galaxy Watch Active 2 te zien is. Het viel toen op dat de smartwatch geen fysieke draaibare ring om het scherm krijgt om mee te navigeren door de interface. Het zag er naar uit dat de bedienen dus volledig via het touchscreen en de knoppen aan de zijkant werkt. Volgens nieuwe berichten is dit echter niet het geval en krijgt de smartwatch een zogeheten “Touch Bezel”.

De Touch Bezel is eigenlijk een upgrade van de draaibare ring, maar in plaats van het draaien van een fysieke ring kun je nu gewoon navigeren door je vinger over de behuizing te vegen.

Daarnaast komt de smartwatch in meerdere uitvoeringen op de markt. Namelijk met een 44mm of 40mm behuizing, met of zonder 4G-ondersteuning en met een aluminium of een stalen behuizing.

Verder weet de bron te melden dat de Galaxy Watch Active 2 is uitgerust met Bluetooth 5, een verbeterde hartslagmeter, een 1,4-inch of 1,2-inch AMOLED-scherm met 360×360 pixels, een Exynos 8110-processor, 4GB opslagruimte en 768 MB ram of 1,5GB ram voor de 4G-versie.

Samsung zal de smartwatch mogelijk begin volgende maand, tegelijk met de introductie van de Galaxy Note 10, presenteren.

via [hardware.info]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.