Alle Lenzen Van OnePlus 7 Pro Krijgen Nachtmodus

OnePlus-7-Pro-limited-edition-AlmondZake Zhang, Image Product Manager bij OnePlus, heeft laten weten dat het bedrijf een aantal verbeteringen gaat doorvoeren aan de camera van de OnePlus 7 Pro. Zo is het straks mogelijk om de nachtmodus te gebruiken met de telelens en de groothoeklens.

De nachtmodus van OnePlus, genaamd Nightscape, is momenteel alleen te gebruiken met de primaire 48MP camera aan de achterkant. Gebruikers willen echter dat OnePlus deze functie ook voor de 3x optische zoomlens en de groothoeklens beschikbaar maakt. Deze wens zal straks in vervulling gaan, aangezien Zhang tegenover GSMArena heeft gezegd dat Nightscape naar alle drie de camera’s aan de achterkant komt. Ook wordt het in de toekomst mogelijk om met alle drie de camera’s video’s op te nemen. Dit is momenteel ook alleen mogelijk met de reguliere lens.

Zhang heeft niks gezegd over de selfie-camera, dus we weten nog niet of de nachtmodus straks ook te gebruiken is voor selfies in het donker. Ook weten we nog niet wanneer OnePlus de camera-update zal uitrollen.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *