“Huawei Mate 30 Pro Voor Het Eerst Gespot”

Huawei-Mate-30-Pro-render-headerHuawei zal dit najaar de Mate 30-serie introduceren. Deze serie bestaat uit een reguliere Mate 30, een goedkopere Mate 30 Lite en een krachtigere Mate 30 Pro. Deze laatst is nu voor het eerst in het wild gespot.

De Huawei Mate 30 Pro, die linksonder op de onderstaande foto te zien zou zijn, zit in een hoesje om het uiterlijk zoveel mogelijk te verbeteren. Toch geeft de afbeelding, die is gelekt door Slashleaks, een aantal details weg. Zo zien we dat de smartphone nog steeds een notch in het scherm heeft. Deze notch is nodig voor de gezichtsherkenning met een DOT Projector, een ToF-camera en een IR-scanner.

Huawei-Mate-30-Pro-foto

Ook zien we op de foto dat het scherm doorloopt aan de zijkant van het toestel. Hierdoor zijn er vrijwel geen randen aan de linker- en rechterkant van het scherm. We kunnen door de beschermende hoes niet zien hoe dik de randen aan de boven- en onderkant van het scherm zijn. Onderop zien we een usb-c aansluiting en een opening voor de speaker.

De achterkant is niet te zien, maar eerder dook de onderstaande render op. Hierop zien we dat de smartphone een ronde camera-module krijgt met daarin vier lenzen.

Huawei-Mate-30-Pro-render-achterkant

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.