“Video Toont Nokia Feature Phone Met Android”

Nokia_feature_phone_androidOp het internet is een hands-on video opgedoken van een Nokia feature phone die draait op Android. De aangepaste versie is te bedienen met de fysieke knoppen van de feature phone. De aangepaste versie is gebaseerd op Android Oreo 8.1.

Volgens de geruchten werkt HMD Global aan een Nokia feature phone die draait op Android. In een hands-on video zien we een aantal functies van Android en hoe gebruikers het systeem kunnen bedienen met de fysieke knoppen. Helaas kunnen we door het bedekkend hoesje niet zien hoe de feature phone er precies uit komt te zien.

We zien op het kleine scherm onder andere de Google Assistent en een hoop icoontjes voor apps zoals de Gallery, Google Maps, YouTube en de Messages-app. De interface is volledig aangepast voor het kleine scherm, de bediening met de knoppen en de minder krachtige specificaties. Het systeem lijkt nog niet optimaal te werken, dus waarschijnlijk gaat het nog om een vroege versie van de software. We verwachten daarom dat het nog wel even zal duren voordat Nokia de feature phone met Android op de markt zal brengen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.