Asus overweegt uitstap naar draagbare apparaten

ASUS-logoTijdens de jaarlijks vergadering van Asus met aandeelhouders, bleek dat er vergaderingen gehouden worden door het bedrijf om te praten over de ontwikkeling van draagbare apparaten als de Google Glass en dergelijke. Deze worden door Asus  kritisch bekeken om te innoveren in de sector.

Jonney Shih, voorzitter voegde daaraan toe dat het belangrijk is om uit te zoeken hoe geplande producten als de Google Glass en de iWatch gemeengoed zullen worden en hoe deze zich zullen vermengen met het dagelijkse leven. Een ontwikkeling waarbij biotechnologie samen zal vallen met de computertechnologie. De voorzitter, ziet daarbij mogelijkheden in de evolutie van dergelijke apparaten, zoals de integratie met voice control en flexibele displays. De flexibilisering van displays is een belangrijk punt die ook andere fabrikanten hoog op de agenda hebben staan.

Er werd hierbij ook vermeld dat er diverse ‘simulatietesten’ uitgevoerd zijn in de laboratoria van het bedrijf. Asus probeert hiermee manieren te achterhalen om meer waarde mee te geven aan  dergelijke nieuwe producten voor de klant. Er is hierbij niets gezegd over wat voor producten dit precies zullen zijn. Het zal dus nog moeten blijken wat Asus van plan is met het fenomeen van draagbare apparaten en of het daarbij een concurrent zal vormen voor de Google Glass.

Via: Android Authority

Laura

Android liefhebber, creatieveling en gek op nieuwe handige apps! Ik schrijf graag over Android, heb je een leuke tip laat het me weten!

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.