Transformer TF 101 krijgt update

De overgang van Android 3.0 (Honeycomb) naar Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) is voor de ASUS Transformer TF101 niet zonder problemen verlopen. Het scherm van de tablet bleef hangen, uit het niets waren er reboots. Niet de overgang naar een nieuwe Android-versie die ja als bezitter wil zien. In maart werd bekend dat er een update zou komen voor de TF101 die de meeste problemen zou moeten verhelpen. De afgelopen dagen werd de update uitgerold, eerst in de Verenigde Staten, de laatste dagen is ook Nederland aan de beurt.

De versie van Android gaat van 9.2.17 naar 9.2.21. Volgens ASUS moet dit de volgende problemen oplossen:

-Verbetering stabiliteit van het systeem
-Verbetering stabiliteit van de email app
-Verbetering AppBackup app
-Verbetering stabiliteit MyLibrary
-Ondersteuning Wi-Fi Direct
-Ondersteuning unzip in File Manager
-Toevoeging herstel tab functie in browser

De eerste reacties uit zowel de Verenigde Staten als uit Nederland zijn niet al te positief. Er is nog steeds sprake van spontane reboots en het uitvallen van de tablet. Het lijkt er dus op dat eind van de problemen nog niet in zicht en dat ASUS nog aan de bak moet om het allemaal op te lossen.

Bron: ASUS

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.