Aankondiging Nieuwe HTC One op 25 Maart Online Te Volgen

The-all-new-HTC-One-4HTC zal op 25 maart in New York en Londen de opvolger van de HTC One aankondigen, dat mogelijk “The all new HTC One” zal gaan heten. HTC heeft besloten om een livestream op te zetten waardoor het evenement ook online te volgen zal zijn in Nederland en België.

De laatste maanden zijn al erg veel gegevens gelekt van de nieuwe HTC One, waardoor er waarschijnlijk weinig nieuws zal worden getoond op 25 maart. Zo zijn er foto’s, specificaties en zelfs hands-on videos gelekt. Toch kunnen we niks met 100% zekerheid zeggen totdat HTC het toestel officieel heeft aangekondigd.

Op 25 maart om 16:00 zal het evenement online te volgens zijn op de website van HTC. Op de website staat een timer die aftelt tot de officiële onthulling van de nieuwe HTC One.

Als alle gelekte informatie juist is zal de nieuwe HTC One beschikken over een iets andere aluminium behuizing, een 5-inch display met een resolutie van 1920×1080 pixels, een Snapdragon 801-chipset, 2GB werkgeheugen en twee camera’s aan de achterkant van het toestel. Het toestel zal draaien op Android 4.4.2 (KitKat) met de HTC schil, Sense 6.0.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.