Galaxy S6 Active Tijdelijk Te Zien Op Officiële Website Van Samsung

Samsung Galaxy S6 ActiveEerder deze week dook er een foto op van de vermoedelijke Samsung Galaxy S6 Active. Het lijkt er op dat de lancering van deze stof en waterdichte variant van de Galaxy S6 niet lang meer op zich laat wachten. De smartphone was namelijk tijdelijk op de officiële site van Samsung te zien.

De Samsung Galaxy S6 Active is een robuuste variant van de Galaxy S6. De Galaxy S6 Active is voorzien van een extra dikke bumper zodat de smartphone tegen een stootje kan. Ook is de behuizing stof en waterdicht. De interne specificaties van de Galaxy S6 Active komen grotendeels overeen met de standaard Galaxy S6, maar volgens GSM Arena is de accu wel wat groter. Zo beschikt de Galaxy S6 over een 2600 mAh accu en de Galaxy S6 Active mogelijk over een 3500 mAh accu.

Galaxy S6 Active Samsung

Via Twitter account @evleaks is al een render opgedoken van de zwarte en witte variant van de Galaxy S6 Active. Op de render zien we drie fysieke knoppen en een robuuste behuizing. De vingerafdrukscanner is volgens de geruchten niet aanwezig.

Doordat er steeds meer berichten over de Galaxy S6 Active opduiken sluiten we niet uit dat een aankondiging aanstaande is.

via [pocketinfo]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

2 Reacties

  1. DenDenn schreef:

    Eindelijk! Als de camera en batterij net zo goed of zelfs beter zijn dan de Galaxy S6, dan ga ik wel ff sparen voor deze. hoop op een prijs van ongeveer 600 eu

  2. DenDenn schreef:

    Oh en ik hoop dat er ook een groene versie komt, past wat meer bij mijn beroep (militair)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.