Al Meer Dan 400.000 Pebble-smartwatches Verkocht

Pebble-SteelPebble heeft bekend gemaakt dat er al meer dan 400.000 Pebble-smartwatches zijn verkocht, waardoor het één van de meest succesvolle smartwatches van dit moment is. De Pebble smartwatch is gestart als Kickstarter project waarbij er al 85.000 voorbestellingen werden geplaatst.

De 400.000 verkochte smartwatches is inclusief de 85.000 voorbestellingen en de onlangs aangekondigde Pebble Steel, aldus Pebble’s CEO, Eric Migicovsky.

De Pebble smartwatch is begonnen als een simpele “plastic” smartwatch met een zwart-wit display dat zowel Android als iOS toestellen ondersteunt. Eerder dit jaar heeft Pebble een nieuwe variant op de markt gebracht die een meer luxere en zakelijke uitstraling heeft. Zo is de plastic behuizing vervangen door een stalen behuizing en kan er gekozen worden voor een metalen of leren polsband.

Of de Pebble smartwatch aan het eind van dit jaar, nadat Motorola en LG een smartwatch met Android Wear op de markt hebben gebracht, nog steeds zo populair is is nog maar de vraag. Ook zou Samsung werken aan een Samsung Gear met ingebouwde SIM-kaart, waardoor het volledig zelfstandig zou kunnen bellen en internetten.

bron [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.