Google Werkt Aan iOS Ondersteuning Voor Android Wear

Motorola-Moto-360-SmartwatchDe productmanager van Android Wear, Jeff Chang heeft laten weten dat hij er graag voor wil zorgen dat niet alleen Android eigenaren, maar ook iOS eigenaren gebruik kunnen maken van Android Wear smartwaches.

Wanneer er tijdens een interview met Huffington Post gevraagd wordt naar de compatibiliteit van Android Wear met iOS zei Chang”We willen altijd zoveel mogelijk gebruikers de mogelijkheid geven om ervaring op te doen met onze producten, dus we willen dat ook graag bewerkstelligen“. Chang weet ook maar al te goed dat Apple graag zelf de touwtjes in handen wil houden. “We hebben het niet altijd voor het kiezen, toch? Er zijn technische beperkingen, maar we proberen het echt.

Aangezien Apple begin volgend jaar zelf ook een smartwatch zal uitbrengen is het nog maar de vraag of Apple wil meewerken aan de plannen van Jeff Chang. Microsoft is volgens de geruchten echter al een stapje verder. Microsoft zal dit jaar namelijk een smartwatch op de markt brengen die zowel met Android, iOS als Windows Phone kan samenwerken.

via [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.