Telfort-klanten Krijgen 4G Voor 5 Euro Per Maand

TelfortVanaf 31 maart is het voor Telfort-klanten mogelijk om gebruik te maken van KPN’s 4G-netwerk. Voor 5 euro per maand extra kan elke klant, dat over een smartphone beschikt met 4G ondersteuning, gebruik maken van de snelle internet verbinding van KPN.

Telfort is net als Hi een “onder merk” van KPN. Hierdoor gebruiken deze providers de zelfde masten als KPN en kan er dus ook gebruik worden gemaakt van de zelfde snelle 4G verbinding. Vandaag heeft Telfort bekend gemaakt dat iedereen vanaf eind deze maand een “internet versneller” kan aanschaffen, waarna maximumsnelheden van 25 Mbit/sec voor downloads en 10 Mbit/sec voor uploads kunnen worden bereikt.

Of Telfort hiermee meer klanten zal krijgen is even afwachten. T-Mobile bijvoorbeeld biedt gratis toegang tot het 4G netwerk en ook Tele2 zal later dit jaar het 4G netwerk beschikbaar maken voor alle klanten. Ook Hi-klanten krijgen gratis toegang tot 4G als ze een abonnement hebben afgesloten na 2 september 2013. Bij Vodafone is 4G alleen beschikbaar voor mensen met een RED-abonnement.

bron [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.