Stijlgids gepubliceerd voor Android-ontwikkelaars

Google heeft weer iets moois gedaan voor de Android-ontwikkelaar. Ze hebben namelijk een stijlgids online gezet. De reden hiervoor is, zorgen dat de kwaliteit en voornamelijk de aantrekkelijkheid van de apps voor Ice Cream Sandwich verbetert.

Op de website wordt voornamelijk de nadruk gelegd op het gebruik van visuele elementen. De stijlgids geeft inzicht in hetgeen wat de ontwikkelaars van Android 4.0 (ICS) in gedachten hadden bij de implementatie van nieuwe functionaliteiten, en hoe ontwikkelaars van applicaties daar optimaal gebruik van kunnen maken.

Een extratje van de website is dat de migratie naar Ice Cream Sandwich makkelijker wordt. “Op de technische documentatie van Google is weinig aan te merken. Maar de hulp bij het overzetten van apps naar de volgende versie van Android kan beter”, aldus Matias Duarte (ontwikkelaar van Android).

Klik hier voor de website/stijlgids

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.