Foto’s van LG Prada K2 gelekt

Phonearena.com heeft een anonieme tip ontvangen met een aantal foto’s. Het zijn foto’s van een LG telefoon waarnaar de tipgever refereert als de LG Prada P940, maar het lijkt er eerder op dat het gaat om de LG Prada K2. Deze telefoon wordt waarschijnlijk uitgerust met Android. De eerste versie van de LG Prada wordt gezien als de eerste telefoon met touchscreen die beschikbaar was voor het wijde publiek. De tipgever geeft ook aan dat dit niet het definitieve design is.

Aantal specificaties:
De telefoon zal uitgerust worden met Gingerbread, hij zal maximaal 9mm dik zijn. Het scherm zal waarschijnlijk 4.3 inch (10.9cm) zijn en met meer dan 1000 nit zal het scherm zeer helder worden. De telefoon zal uitgerust worden met 2 camera’s, de camera aan de achterkant zal 8MP zijn en die aan de voorkant 1.3MP.

Eerder was er al een 10 seconden durend filmpje gelekt (onder dit bericht), de LG Prada K2 wordt ergens dit kwartaal verwacht. De LG Prada is zeer belangrijk geweest in de ontwikkeling van de mobiele telefonie, het wordt gezien als de grondlegger voor alle touchscreen telefoons die daarna in de winkel lagen, waaronder ook de iPhone.

LG Prada K2 from Evan Blass on Vimeo.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.