Dual-sim telefoons van de Aldi

Je verwacht het niet maar Aldi (Supermarkt) gaat dit jaar een eigen serie smartphones op de markt brengen. Eigenlijk kunnen we beter zeggen ‘IN de markt zetten’ want ze zullen alleen verkrijgbaar zijn bij de filialen van Aldi zelf.

Het mooie aan deze toestellen is toch wel dat ze alle drie met een extra simkaart-slot werken, oftewel Dual-sim. Het eerste toestel zal vanaf 22 februari verkrijgbaar zijn, het gaat om een ‘social messenger’-toestel met een volledig qwerty-toetsenbord. Deze telefoon zal 50 euro gaan kosten.

De telefoons worden gemaakt onder de merknaam “Wolfgang” en ze maken niet alleen telefoons. Ook zal Aldi onder de naam Wolfgang een USB dongel waarmee je niet alleen kan internetten maar ook bellen. Later dit jaar komen de 2 andere toestellen in de winkel te liggen. Één van deze toestellen is een compacte Android-telefoon met 2,8-inch scherm en de andere is een snelle en complete Android-smartphone met een 4,3-inch scherm. Er wordt verwacht dat de prijs van deze toestellen niet meer dan 100 en 200 euro gaan worden.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

3 Reacties

 1. A.R.C. Sterckel schreef:

  ik ben zeer teleurgesteld in de Aldi winkel in Maarssen,was om 8.15 bij de winkel en bij opening kreeg een persoon de wolfgang telefoon,er was maar een telefoon,dit terwijl de folder de indruk maakte dat bij wijze iedereen er een kon kopenj,waardeloos,bij andere filialen geprobeerd maar niet meer te koop.

 2. Barry Meijer schreef:

  Dat hebben we inderdaad al een paar keer eerder gehoord vandaag… Rare manier van zaken doen.

 3. M. schreef:

  ik heb er wel een, ben er ontzettend blij mee!
  is precies hetzelfde als de blackberry.
  mooie bronzen kleur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.