Angry Birds Star Wars

O my God, o my God, o my God! Yeah, Angry Birds Star Wars is uit! Zo, dat klonk even lekker overactief en nerdie maar dat mag ook wel als een episch spel als Angry Birds gecombineerd is met een epische filmreeks als Star Wars. Het spel heeft tot nu toe goede recensies en het maximaal aantal sterren op Google Play, dat het spel dus niet slecht is kunnen we gerust concluderen.

Voordat iedereen gaat roepen “blehhhh, Angry Birds met daaroverheen een Star Wars laagje… saai!”, speel het spel eens. Het is niet zomaar een jasje het is zeker een doordachte combi. In het spel zelf kun je gebruikmaken van een lightsaber en je Jedi-krachten, this is not the bird you are looking for! Het aantal levels valt ook zeker niet tegen, je kan namelijk meteen je tanden zetten in 80 nieuwe levels. Vind je dit niet genoeg, dan kun je altijd nog in-game 40 Dagobah challenges aankopen en die speel je met Yoda. Google Play leads to Rovio. Rovio leads to Angry Birds. Angry Birds leads to fun!

Afbeeldingen

Video

Downloaden
Klik hier om de app te downloaden

roy

Ik ben een fanatieke Android gebruiker. Dagelijks plaatst ik nieuwe berichten over met name apps, maar ook algemeen Android nieuws en nieuwe toestellen trekken vaak mijn aandacht.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.