Vodafone Verhoogt 4G-snelheid Naar 200Mbit/s

Vodafone-LTE-4GVodafone heeft laten weten dat het bedrijf dit jaar nog de snelheid van 4G wil verhogen naar 200 Mbit per seconden, dit komt neer op een download snelheid van 25 Mb per seconden.

Vanaf september garandeert Vodafone een landelijke dekking voor haar 4G-netwerk. Ook prepaid klanten zullen toegang krijgen tot het 4G-netwerk van Vodafone. Vodafone-topman Matthias Sauder liet tegenover 4Gdekking.nl weten dat het bedrijf dit jaar nog LTE Advanced zal gaan aanbieden.

“wij willen onze klanten dit jaar nog 4G-snelheden tot wel 200 mbit/s gaan aanbieden met behulp van de LTE Advanced-techniek. Met LTE Advanced combineren we de frequenties van meerdere netwerken (800 en 1800 Mhz). De hoge down- en uploadsnelheden die je daarmee kunt halen, zijn interessant, maar voor de klant is het misschien nog wel belangrijker dat je met LTE Advanced altijd goede dekking hebt. Dus zonder dip. Als je nu onderweg bent en je van de ene naar de andere mast gaat, kun je vooral op het scheidingsvlak minder bereik hebben. Met LTE Advanced is dat probleem verholpen.”

Vooral in drukke gebieden garandeert Vodafone straks een snelle 4G verbinding. Het enige probleem is nog dat niet alle smartphones deze variant van 4G ondersteunen.

via [apparata]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.