Android 5.0.1 (Lollipop) Nu Beschikbaar Voor Samsung Galaxy S4 In Nederland

Samsung Galaxy S4 Android 5.0.1 LollipopSamsung is begonnen met de uitrol van Android 5.0.1 (Lollipop) voor de Galaxy S4 gebruikers in Nederland. Momenteel is de update alleen beschikbaar voor toestellen die direct aangeschaft zijn bij Vodafone.

Mensen die een Galaxy S4 hebben aangeschaft bij Vodafone kunnen nu hun toestel updaten naar Android 5.0.1. Heb je je toestel via een andere weg aangeschaft dan zul je nog iets langer geduld moeten hebben. De update kan via OTA “Over The Air” worden gedownload en is onder andere voorzien van een nieuwe “Material Design”, een stabieler systeem en een langere accuduur. In de onderstaande video worden duidelijk de verschillen tussen Android 4.4 (KitKat) en Android 5.0 (Lollipop) getoond.

De Lollipop-update krijgt buildnummer I9505XXUHOB8 en kan naast “Over The Air” ook via Samsung Kies op de computer worden gedownload. Wanneer niet-Vodafone gebruikers de update binnenkrijgen is nog niet bekend, maar dit zal naar verwachting niet al te lang meer duren.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.