Aandeelhouders Niet Tevreden Over HTC

htc-one-m8HTC heeft tijdens een aandeelhoudersvergadering de nodige kritiek gekregen van de aandeelhouders. Ondanks het succes van de HTC One draait HTC voor het eerst in jaren verlies. Aandeelhouders laten weten dat ze niet tevreden zijn met de “verkeerde beslissingen” van het Taiwanese bedrijf.

The Wall Street Journal schrijft dat er maar liefst 2000 aandeelhouders op de vergadering van HTC zijn afgekomen. Hierop had HTC niet gerekend waardoor veel mensen moesten staan. Vervolgens laten de aandeelhouders weten wat ze momenteel van HTC vinden.

Een aandeelhouder zegt, “Apple was twee jaar geleden nog niet groot in China. Jullie hebben toen niet de gouden kans gepakt om daar voeten aan de grond te krijgen. Ik heb jullie daarover meerdere brieven gestuurd, maar kreeg geen reactie.

Een andere aandeelhouder zegt, “We zijn hier omdat we ons zorgen maken over de prijs van het aandeel. Gisteren stond de beurs in Taiwan op het hoogste punt in zes jaar, maar het aandeel van HTC is nog steeds niets waard.

Ook kregen de aandeelhouders, in tegenstelling tot vorig jaar geen smartphone cadeau tijdens de vergadering. “Ik had een beter gevoel over het dalende aandeel van HTC gehad als we een telefoon cadeau kregen.

Chang Chialing, HTC’s financiële topman verwacht dat de koers van HTC’s aandeel snel weer zal stijgen. “Ik verwacht dat we over twee of drie kwartalen resultaten zullen zien.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...