Eerste HTC met Ice Cream Sandwich gelekt

Er wordt wat afgelekt bij HTC tegenwoordig, nu is er weer een render gelekt van de HTC Ville. De HTC Ville zal het eerste toestel van HTC zijn die gaat werken op Android ICS (Ice Cream Sandwich). Volgens geruchten zal het toestel ook gelijk geleverd worden met de nieuwe versie van HTC Sense.

Op de foto kunnen we zien dat het toestel net als de Samsung Galaxy Nexus, geen hardwareknoppen op de voorkant heeft. Volgens de “lekker” heeft het toestel een scherm van 4.3inch en heeft het toestel een 1.5 GHz dualcore-processor. De telefoon wordt waarschijnlijk op het Mobile World Congress (Barcelona) gepresenteerd, dus ongeveer eind februari 2012.

Verder zou het toestel video’s kunnen maken in 1080p met een 8MP camera. Het toestel zal ongeveer 8mm dik zijn. We worden ook gegarandeerd van goeie audio aangezien het toestel uitgerust zal zijn met de techniek van Beats by Dr Dre.

 

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.