Android One-smartphone HTC U11 Life Nu Te Koop In Nederland

HTC-U11-LifeBegin deze maand heeft de Taiwanese fabrikant HTC de HTC U11+ en de HTC U11 Life aangekondigd. De HTC U11 Life, die draait op Android 8.0 (Oreo) en beschikt over een knijpbare behuizing, is nu in Nederland te koop. De Android One-smartphone krijgt een adviesprijs mee van €349,-.

De HTC U11 Life is een Android One-smartphone. Smartphones die meedoen aan het Android One-programma draaien op een stock-versie van Android en ontvangen als eerste de nieuwste updates. De HTC U11 Life is de eerste Android One-smartphone van HTC.

De HTC U11 Life beschikt over een 5,2-inch Full HD-scherm, een Snapdragon 630-processor, 3GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 16 megapixel camera aan de achterkant, een 16 megapixel camera aan de voorkant, een knijpbare Edge Sense behuizing, een 2600 mAh accu en een 3,5mm koptelefoonaansluiting.

De smartphone is nu onder andere verkrijgbaar bij Belsimpel, Bol.com en Coolblue. De HTC U11 Life krijgt een adviesprijs mee van €349,-.

via [droidapp]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.