Xiaomi Verkoopt Meer Dan 10 Miljoen Mi3-smartphones

Xiaomi Mi3De Chinese fabrikant, Xiaomi heeft meer dan 10 miljoen exemplaren van de Mi3 verkocht. De Mi3 beschikt over high-end specificaties, maar kost omgerekend nog geen 180 euro.

Xiaomi levert vooral in China. In Europa en Amerika hebben veel mensen nog nooit van dit merk gehoord. Toch groeit Xiaomi erg snel en is het van plan de komende jaren ook smartphone en tablets te verkopen in andere landen. Eerder schreven we al dat Xiaomi na Samsung en Apple momenteel zelfs al op de derde plek van de smartphone markt staat.

Uit vrijgegeven cijfers is op te maken dat het bedrijf maar liefst 10 miljoen exemplaren heeft verkocht van de Mi3. Naast het succes van de Mi3 smartphone doet het bedrijf het ook goed in de tablet markt. Zo liet Xiaomi weten dat het bedrijf in minder dan 4 minuten totaal 50.000 Xiaomi Mipad tablets wist te verkopen.

De Mi3 beschikt over een 5 inch display met een resolutie van 1920 x 1080 pixels, een 2.3 Ghz quad-core processor en 2GB werkgeheugen. De Xiaomi Mipad beschikt over een 7,9 inch display met een resolutie van 1536 bij 2048 pixels, een Tegra K1-processor en 2GB werkgeheugen. Beide toestellen kosten nog geen 200 euro.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.