4G-dekking van T-Mobile Eind Dit Jaar in 20 Steden

T-mobile 4GT-Mobile heeft bekend gemaakt dat de telecomprovider voor het eind van 2014 4G-dekking zal aanbieden in de top 20 stedelijke gebieden. Volgens T-Mobile kunnen dan ongeveer 70 tot 80 procent van de T-Mobile klanten gebruik maken van het 4G-netwerk.

T-Mobile is een stuk later met het aanbieden van het 4G-netwerk dan de concurrentie. KPN heeft al landelijke dekking van het 4G-netwerk en Vodafone zal vanaf september landelijk 4G aanbieden. Het 4G-netwerk van T-Mobile zal aan het eind van dit jaar slechts voor drie kwart van de gebruikers beschikbaar zijn. Wanneer T-Mobile ook landelijke 4G-dekking krijgt is nog niet bekend. Zo spreekt het bedrijf over meer dan 90 procent 4G-dekking aan het eind van 2015.

Naast het 4G-netwerk zal T-Mobile ook het 3G-netwerk verbeteren. Hierdoor krijgen gebruikers die nog geen toegang hebben tot het 4G-netwerk toch sneller internet. Momenteel heeft ongeveer 50 procent van T-Mobile klanten bereik tot het 4G-netwerk. Ongeveer 500.000 klanten maken hier al gebruik van. Dit is een stuk lager dan KPN en Vodafone die al 1,4 miljoen en 900.000 4G gebruikers hebben.

via [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.