Bomb Gaza: Meest Walgelijk Spelletje Ooit?

Bomb GazaGoogle heeft gisteren het spel “Bomb Gaza” uit de Play Store gehaald dat sinds 29 juli te downloaden was. In het spel is het de bedoeling om met een Israëlisch vliegtuigje bommen to gooien op Hamas-militanten en burgerslachtoffers te voorkomen.

Het spel heeft bijna een week in de Play Store gestaan, maar nadat veel gebruikers het spelletje als “ongepast” hadden aangegeven heeft Google besloten om het spel te verwijderen. Volgens sommigen is Bomb Gaza verkapte kritiek op de handelswijze van Israël, omdat het in het spel vrijwel onmogelijk is om géén burgerslachtoffers te maken.

 

via [volkskrant]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. Jorein Versteege schreef:

    Ik zou graag een game willen zien, waarin je als Palestijns kunt vechten tegen de zionistische bezetters. Natuurlijk komt zo’n game er nooit, omdat de kapitalistische media dan moord en brand schreeuwt. Je mag games maken met Duitsers, Russen en Noord Koreanen om op te schieten. Maar een game waar je als Palestijn strijdt tegen Israëlische bezetting is natuurlijk onacceptabel voor de heersende klasse en de Terreur Staat Israël.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.