Huawei Plaatst Teaser Online Voor Presentatie Van 4 September

Huawei teaser 4 septemberHuawei heeft een teaser online gezet voor de presentatie dat op 4 september zal plaatsvinden. Op de teaser zien we de hoek van een toestel in de vorm van een “7”. Waarom er op de teaser een 7 te zien is is niet bekend. Mogelijk zal Huawei een 7-inch toestel aankondigen of zal de Chinese fabrikant de Huawei Ascend Mate 7 of de D7 onthullen.

Naar verwachting zal Huawei de Ascend Mate 3 onthullen. De 7 op de teaser is dan ook een beetje verwarrend. Het is uiteraard goed mogelijk dat Huawei meerdere toestellen zal onthullen, waaronder een 7-inch tablet. Ook is het mogelijk dat Huawei de opvolger van de Ascend Mate 2 niet de Ascend Mate 3 zal noemen, maar Ascend Mate 7.

Volgens eerdere geruchten zullen er twee versie van de “Ascend Mate 3” op de markt verschijnen. Deze zullen gaan beschikken over een 6-inch display met een resolutie van 1920×1080 pixels of 2560×1440 pixels en 2GB of 3GB werkgeheugen. Beide versies krijgen een HiSilicon Kirin 920 processor met acht kernen, een vingerafdrukscanner, een metalen behuizing, een 13 megapixel camera aan de achterkant, een 5 megapixel camera aan de voorkant en Android 4.4.2.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.