NVIDIA Lekt Bestaan Van HTC Nexus 9

google-nexus-logoIn interne documenten van een rechtszaak tussen NVIDIA tegen Qualcomm en Samsung is het bestaan van de HTC Nexus 9 verklapt. In de documenten staat ook dat de tablet al in het derde kwartaal van 2014 wordt verwacht.

Er gaan al geruime tijd geruchten dat er een nieuwe Nexus tablet zal worden gemaakt door HTC, maar dit is echter nooit bewezen. Documenten die processorfabrikant NVIDIA heeft ingediend bij de rechtbank in een rechtszaak tegen Qualcomm en Samsung bevestigen nu voor het eerst het bestaan van deze tablet. 

nvidia-HTC-nexus-9

Naast de genoemde fabrikant HTC staat er ook dat de Nexus 9 al in het derde kwartaal van 2014 uitgebracht gaat worden. Als dit klopt zal HTC de tablet deze maand al aankondigen. Waarschijnlijk zijn dit oude documenten en klopt deze verwachte lancering datum niet helemaal. Toch is de kans groot dat we de tablet mogelijk al op 8 oktober tijdens de geplande presentatie van HTC kunnen bewonderen.

Verder laat NVIDIA weten dat de HTC Nexus 9 waarschijnlijk zal gaan beschikken over een NVIDIA Tegra K1 processor, iets wat overeen komt met eerdere geruchten.

Sinds 2011 heeft HTC geen eigen tablet meer uitgebracht, dus we zijn zeer benieuwd naar de Nexus 9.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.