“HTC One X10 Krijgt Een Grote Accu”

HTC-One-X10Er is een afbeelding opgedoken van de vermoedelijke opvolger van de HTC One X9. De opvolger heet HTC One X10 en beschikt over een extra grote accu.

De onderstaande afbeelding is gelekt door de bekende lekker Evan Blass. Op de promoafbeelding staat “big style meets bigger battery“, waaruit we kunnen opmaken dat HTC bij de One X10 de focus legt op de stijl en accuduur van de smartphone.

De HTC One X10 beschikt waarschijnlijk over mid-range specificaties, waaronder een 5,5-inch full HD-scherm met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels, een MediaTek Helio P10-processor, 3GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte, een 16 megapixel camera aan de achterkant, een 8 megapixel camera aan de voorkant, een vingerafdrukscanner en een metalen behuizing. De smartphone draait vermoedelijk op Android 7.0 (Nougat). Over de capaciteit van de accu is nog niks gelekt.

HTC One X10 render

De HTC One X9 kreeg in december van 2015 bij de lancering in China een adviesprijs mee van omgerekend €339,-. De smartphone kwam pas later in Europa op de markt. Het is nog onbekend of de HTC One X10 ook in Europa op de markt zal verschijnen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.