Google-topman Jai Mani Gaat Naar Xiaomi

XiaomiJai Mani was bij Google verantwoordelijk voor beslissingen omtrent de Google Play diensten, zoals de muziek en filmwinkel. Hij heeft Google verlaten en is nu aangenomen bij Xiaomi.

Xiaomi heeft eerder al Google topman Hugo Barro aangenomen en nu dus ook topman Jai Mani. Jai Mani was na het opzeggen van zijn baan bij Google van plan om bij een kleine start-up te gaan werken. Waarschijnlijk heeft Xiaomi echter een erg aantrekkelijk bod gedaan, waardoor hij heeft besloten om voor de Chinese smartphone-fabrikant te gaan werken. Mani zal naar Bangladesh verhuizen om de introductie van Xiaomi in India te begeleiden.

Xiaomi groeit momenteel erg snel. Vooral in thuisland China doet het bedrijf het erg goed en heeft het bedrijf Samsung al van de troon gestoten als grootste telefoonproducent. Buiten Azië is het bedrijf nog vrij onbekend, omdat het bedrijf zich momenteel alleen richt op de Aziatische markt. Wanneer de toestellen van Xiaomi ook in landen buiten Azië verkocht zullen worden is niet bekend.

via [technieuws]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.