Ook HBO Komt Met Streamingdienst

HBOStreamingdiensten worden steeds populairder en Netflix is daar een goed voorbeeld van. Netflix krijgt er echter een nieuwe concurrent bij, ditmaal de Amerikaanse betaalzender HBO.

HBO is een erg populaire zender met een erg groot aanbod van films en tv-series. De app HBO Go maakt het al mogelijk om films en series via het internet te bekijken, maar hiervoor heb je wel een kabelabonnement nodig. Als HBO een streamingdienst zal lanceren is het goed mogelijk dat veel mensen hun kabelabonnement opzeggen.

Topman Richard Pepler heeft tijdens een bijeenkomst van investeerders in Time Warner aangekondigd dat HBO volgend jaar een eigen streamingdienst zal beginnen. In Scandinavië heeft HBO al een streamingdienst opgestart, maar deze is niet beschikbaar voor Nederlanders en Belgen. De nieuwe streamingdienst zal zowel in Amerika en Europa beschikbaar zijn, maar of alle Europese landen toegang krijgen tot deze dienst is echter niet bekend.

Veel informatie heeft Pepler nog niet vrijgegeven. Zo weten we niet hoeveel de dienst zal gaan kosten, wanneer HBO de dienst precies zal lanceren en welke apparaten ondersteund worden. Hierover zullen we waarschijnlijk snel meer horen.

via [zdnet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.