Kodak Komt Volgend Jaar Met Eigen Smartphones en Tablets

KodakOndanks dat het niet zo heel goed gaat met Kodak, geeft de fotografie fabrikant de moed niet zomaar op. Zo heeft Kodak aangekondigd zich te gaan richten op het fabriceren van smartphones en tablets die geschikt zijn voor het maken van foto’s en video’s.

Een aantal jaren geleden was Kodak een zeer grote naam in de fotografie markt. Iedereen gebruikte fotorolletjes en camera’s van het merk Kodak. Kodak is de afgelopen jaren echter ingehaald door andere grote merken zoals Canon en Pentax, waardoor Kodak heeft besloten zich te gaan richten op smartphones en tablets.

Volgend jaar zullen de eerste Android smartphones en tablets al op de markt verschijnen. Zowel de software als hardware zal geoptimaliseerd worden voor optimale fotografie mogelijkheden. Kodak zal gaan samenwerking met de Bullit Group, een bedrijf dat ook aan de robuuste Caterpillar-smartphones heeft gewerkt. De eerste smartphone zal tijdens de CES in januari worden gepresenteerd en deze zal in de eerste helft van 2015 op de markt verschijnen. In de tweede helft van 2015 zal ook de eerste tablet op de markt verschijnen.

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.