Eerste Motorola telefoon met Android 4.0 gelekt

Het MWC (Mobile World Congres) is een evenement waar altijd mooie telefoons worden gepresenteerd. Helaas voor Motorola is één van hun toestellen gelekt.

De bekende website Pocketnow heeft gister een foto gepubliceerd van een smartphone waarvan zij beweren dat het Motorola’s eerste toestel met Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) is. Een naam van het toestel is nog niet bekend, maar Pocketnow heeft toch kunnen achterhalen dat het gebruik gaat maken van Motorola’s nieuwe interface ‘Motoblur’.

Een van de grootste geruchten van Pocketnow moet toch wel zijn, dat deze smartphone voorzien is van een Intel Medfield-chip.

Medfield-chip
De Medfield-chip is een op Atom gebaseerde systeem-op-een-chip en er is een grote kans dat dit het beste mobiele component van Intel tot nu toe wordt. Vorige maand wist website Anandtech al benchmarks en testresultaten te publiceren. In deze resultaten stond dat de Medfield-chip beter presteert dan de chips die je vind in Apples iPhone 4S, de Motorola Droid Razr en de Samsung Galaxy Nexus.

Is het waar?
De kans dat deze foto echt is, is erg groot daar Motorola al eerder aangaf gebruik te gaan maken van de Medfield-chip. Er wordt verwacht dat Motorola het toestel gaat presenteren tijdens het Mobile World-congres in Barcelona.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.