Ice Scream Sandwich-update voor HTC Sensation XL begonnen

HTC is begonnen met het uitrollen van Android 4.0 voor de HTC Sensation XL. Een gebruiker uit Roemenië ontdekte de update en sindsdien kunnen meer mensen de update naar Ice Scream Sandwich downloaden. Het ontvangen van de update is ook bevestigd in Engeland en Italië.

Door de update heeft de Sensation XL ook een nieuwe HTC Sense-versie, Sense 3.6. Op het gebied van multitasking en browsen is het toestel verbeterd en ook is het vanaf nu mogelijk door middel van gezichtsherkenning het toestel te ontgrendelen. De nieuwe Sense versie is ook veel sneller dan de vorige versies.

Als u de update wilt downloaden gaat u naar  ‘Instellingen’–>’Over de telefoon’–>’Systeemupdates’. Doordat de update gisteren is uitgekomen kan het zijn dat u de update nog niet kan downloaden. De update is 197MB, dus zorg ervoor dat u met Wi-Fi verbonden bent als u de update wilt downloaden.

Klik hier om te kijken welke HTC telefoons binnenkort ook een update krijgen.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.