Samsung Introduceert Galaxy S6 Op 1 Maart

Samsung Unpacked Galaxy S6Samsung heeft uitnodigingen naar de pers gestuurd voor een Unpacked-evenement op 1 maart in Barcelona. Tijdens een “Unpacked” evenement introduceert Samsung altijd een nieuwe vlaggenschip. Dit jaar zal dat dus de Galaxy S6 moeten zijn.

Samsung heeft besloten om een dag voor de start van de Mobile World Congress een nieuw toestel te presenteren. Ook al heeft Samsung zelf niet aangegeven welk toestel de Zuid-Koreaanse fabrikant zal introduceren, het is vrijwel zeker dat het om de Galaxy S6 gaat. Ook zal Samsung mogelijk een variant introduceren met een gebogen display.

We verwachten dat Samsung veel aandacht heeft besteed aan de nieuwe Galaxy S6, aangezien de verkoopcijfers van de Galaxy S5 erg tegenvielen. Dit kwam grotendeels doordat het verschil tussen de Galaxy S4 en de Galaxy S5 niet groot genoeg was. Als de Galaxy S6 weer slechts een kleine update is ten opzichte van de Galaxy S5 dan zal Samsung nog meer marktaandeel moeten inleveren aan Apple en Chinese fabrikanten.

Volgens de geruchten zal de Galaxy S6 worden voorzien van een Snapdragon 810-chipset, 3GB of 4GB werkgeheugen, een 5,5-inch display met een QuadHD-resolutie, een 20 megapixel camera aan de achterkant en een 5 megapixel camera aan de voorkant.

via [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.