Meer Dan 1 Miljoen Pebble Horloges Verkocht

Pebble-SteelPebble heeft laten weten dat het bedrijf meer dan 1 miljoen smartwatches heeft verkocht. Pebble is een smartwatch zonder al te veel poespas die met zowel Android als iOS overweg kan. Na het succes van de Pebble smartwatch heeft het bedrijf besloten om een nieuw product te ontwikkelen.

Eind vorig jaar heeft Pebble haar miljoenste smartwatch verkocht. Het is echter de vraag of de Pebble smartwatch ook zo populair blijft nadat de nieuwe generaties van Android smartwatches en de Apple Watch op de markt verschijnen. Daarom zal Pebble dit jaar een nieuw product en een nieuw software platform op de markt brengen, zo laat CEO Eric Migicovsky weten.

Vooral de lancering van het nieuwe softwareplatform zou interessant zijn. “Het lijkt niet op wat we vandaag de dag hebben, en het lijkt niet op wat je momenteel op je smartphone hebt“, aldus Migicovsky.

De Pebble is een van de meest succesvolle smartwatches van dit moment. Zo is het bedrijf vorig jaar gegroeid van 30 naar 100 medewerkers en zijn er wereldwijd 25.000 ontwikkelaars. Ook zijn er al meer dan 6.000 apps en watchfaces verkrijgbaar.

via [nieuwemobiel]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.