Introductie van Galaxy S3 op 15 maart?

In eerste instantie was de verwachting dat de Samsung Galaxy SIII geïntroduceerd zou worden tijdens het MWC (Mobile World Congres) in Barcelona, maar de ontkenning kwam al snel van de Koreaanse fabrikant. Wanneer het wel zou gebeuren werd natuurlijk ook niet gezegd.

Maar nu! Samsung heeft vandaag uitnodigingen verstuurd voor een persbijeenkomst op 15 maart en dan vliegen de geruchten en speculaties je alweer om je oren. Één van de geruchten is dat dit het moment zal worden dat de Samsung Galaxy S3 geïntroduceerd wordt.

Als we naar de uitnodiging kijken zien we meteen dat er wordt gesproken over de Samsung line-up 2012. Er wordt niet gesproken over de Samsung Galaxy S3 in specifiek, maar aangezien ze het hebben over de line-up van 2012 bestaat er een kans dat er meerder toestellen -waaronder de Galaxy SIII- worden besproken.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.