Samsung Gear S2 Vanaf 30 Oktober In Nederland Verkrijgbaar

Samsung Gear S2 smartwatch NederlandSamsung heeft bekend gemaakt dat de Gear S2, de nieuwe ronde smartwatch van de fabrikant, vanaf 30 oktober in Nederland te koop zal zijn. De Gear S2 krijgt een adviesprijs mee van 349 euro.

De Gear S2 beschikt over een 1,2-inch display met een resolutie van 360 x 360 pixels, een 1GHz dual-core processor, 512MB werkgeheugen, 4GB opslagruimte en een NFC-chip. Ook zijn er een aantal sensoren aanwezig, zoals een hartslagmeter en een pedometer, om verschillende sportactiviteiten te registreren. De rand rondom het display kan worden rondgedraaid om mee te navigeren. De accu kan draadloos worden opgeladen en gaat twee tot drie dagen mee op een volle lading.

De smartwatch draait op Samsung’s eigen besturingssysteem Tizen en krijgt in Nederland een adviesprijs van 349 euro. De iets luxere versie met een lederen bandje kost 379 euro. Samsung werkt ook aan een 3G-versie van de Gear S2, maar het is nog niet bekend wanneer deze in Nederland op de markt zal verschijnen.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.