“Prototype Samsung Galaxy Note 8 Gelekt”

Samsung-Galaxy-S8-prototypeOp het internet is een foto opgedoken waarop vermoedelijk de opvolger van de Galaxy Note 7 te zien is. De lekker laat weten dat het hier gaat om een prototype van de Note 8. Naast de phablet zien we ook de bekende S-Pen liggen.

Nu Samsung de Galaxy S8 en de Galaxy S8+ officieel heeft gepresenteerd, kijken we alweer uit naar geruchten over de volgende toestellen van de Zuid-Koreaanse fabrikant. Doordat Samsung de Galaxy Note 7 van de markt heeft gehaald wachten veel mensen vooral op de introductie van de Galaxy Note 8. Samsung zou al een stuk eerder zijn begonnen met het ontwikkelen van de Note 8, om ervoor te zorgen dat een vergelijkbaar fiasco als met de Note 7 niet weer zal voorkomen.

Doordat Samsung eerder is begonnen met het ontwikkelen van de Note 8, duiken de eerste berichten over deze phablet nu al op. Eén van de eerste lekken is een foto van een Note 8-prototype. We zien dat de boven- en onderkant van de Note 8 minder rond zijn dan de boven- en onderkant van de Galaxy S8 en S8+. Ook zien we op het scherm Bixby, Samsung’s slimme assistent.

Samsung Galaxy S8 phablet

De bron van de foto heeft vaker juiste informatie gelekt, maar neem de geruchten over de Galaxy Note 8 voorlopig nog met een flinke korrel zout.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.