OnePlus Komt Dit Jaar Met Twee Nieuwe Smartphones

OnePlus OneCarl Pei, de CEO van OnePlus heeft laten weten dat het bedrijf dit jaar twee nieuwe smartphones zal uitbrengen. Er komt een opvolger van de OnePlus One “OnePlus Two” en een goedkopere variant van de OnePlus One.

Carl Pei heeft tijdens een interview met Bloomberg laten weten dat OnePlus dit jaar twee nieuwe smartphones zal introduceren. Er komt een opvolger van de populaire OnePlus One, maar ook een goedkopere variant van de smartphone. Over de specificaties en de prijzen wil Pei nog niks kwijt. Ook geeft hij nog geen exacte release-datum vrij.

Er gaan al maanden berichten over een “OnePlus Two”, maar het is wel opvallend dat er ook een goedkopere variant van de OnePlus One komt. Helemaal aangezien de OnePlus One al een lage adviesprijs heeft. De goedkopere variant krijgt uiteraard minder goede specificaties, maar over deze specificaties is nog niks bekend.

Carl Pei laat ook weten dat de “OnePlus Two” net als de OnePlus One via het invite systeem zal worden verkocht. Daardoor zul je eerst een uitnodiging moeten ontvangen voordat je de smartphone kan kopen. Naar verwachting zal OnePlus de opvolger van de OnePlus One in het derde kwartaal van dit jaar aankondigen.

via [pcm]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.