Camera-samples En Lanceringsdatum OnePlus 5T Bevestigd

OnePlus-5T-headerOnePlus zal eind november een nieuwe smartphone introduceren. De bekende tech-lekker Evan Blass laat op Twitter namelijk weten dat hij van een betrouwbare bron heeft vernomen dat OnePlus de OnePlus 5T op 20 november zal presenteren. Ondertussen is de Chinese fabrikant alvast begonnen met het teasen van camera-samples.

Dat de lancering van de OnePlus 5T niet lang meer op zich zal laten wachten kunnen we opmaken uit de laatste tweets van Carl Pei en Pete Lau. De oprichters van OnePlus hebben namelijk foto’s gedeeld met daaronder teksten als “indrukwekkende foto, moet wel een hele goede camera zijn.” Dit is duidelijk een hint naar de camera van de aankomende smartphone van het bedrijf. We verwachten dat de OnePlus-oprichters binnenkort meer samples en teasers zullen delen op Twitter.

Volgens Evan Blass krijgen we de OnePlus 5T dus op 20 november te zien. Eerder zijn al renders en teasers uitgelekt, waarop te zien is dat de smartphone waarschijnlijk een 6-inch scherm krijgt, met dunne schermranden en een beeldverhouding van 18:9. OnePlus heeft de vingerafdrukscanner hierdoor moeten verplaatsen naar de achterkant. Het is nog onduidelijk wat voor adviesprijs de OnePlus 5T meekrijgt.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.