OnePlus 5T Lava Red Nu Beschikbaar In Nederland En België

OnePlus-5T-Lava-RedDe rode limited edition van de OnePlus 5T is nu beschikbaar in Nederland en België. De OnePlus 5T Lava Red met 8GB werkgeheugen en 128GB opslagruimte kost op OnePlus.net 559 euro.

Met Valentijnsdag op komst heeft OnePlus de rode versie van de OnePlus 5T beschikbaar gemaakt. De Lava Red-editie was al even in China beschikbaar, maar wij kunnen de smartphone nu ook kopen. Zowel de behuizing als de vingerafdrukscanner hebben een rode kleur gekregen.

De smartphone beschikt over een 6-inch scherm met een 18:9-beeldverhouding en een resolutie van 2160 x 1080 pixels, een 2,4GHz Qualcomm Snapdragon 835-processor, 8GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte, een dual-camera (17MP + 20MP) met een diafragma van f/1.7 aan de achterkant, een 16 megapixel f/2.0-camera aan de voorkant, een vingerafdrukscanner, Face Unlock en een 3300 mAh accu.

Op OnePlus.net kun je de OnePlus 5T Lava Red kopen voor 559 euro. Dezelfde smartphone is ook verkrijgbaar op GearBest voor 533 euro. Op OnePlus.net krijg je vanwege Valentijnsdag bij de aanschaf van twee dezelfde accessoires ook 15% korting. Deze actie geldt voor OnePlus Bullets (V2), verschillende bumperhoesjes, siliconenhoesjes en OnePlus-rugzakken.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.