Twitter Presenteert Teleurstellende Kwartaalcijfers

Twitter-AppTwitter heeft de cijfers over het eerste kwartaal van dit jaar gepubliceerd. De cijfers zijn een stuk slechter dan verwacht en dit heeft een flinke daling in het aandeel van Twitter als gevolg.

Vlak voordat Twitter officieel de kwartaalcijfers bekend maakte, lekte de cijfers al uit via Twitter-account @Selerity. Vlak na de “lek” daalde het aandeel van Twitter met zo’n 5 procent voordat de handel werd stilgelegd. Daarna publiceerde Twitter de cijfers zelf en daalde het aandeel met maar liefst 20 procent.

Het aantal maandelijkse gebruikers van Twitter steeg naar 302 miljoen, maar het bedrijf maakte een verlies van 162 miljoen dollar. Dit is een stuk maar dan de 132 miljoen een jaar eerder. Twitter maakte wel meer omzet, van 250 miljoen dollar naar 435 miljoen.

Twitter heeft nog nooit winstgevende cijfers gepubliceerd. Het bedrijf verdient wel steeds meer aan advertenties, maar om winstgevend to worden moet het aantal gebruikers fors blijven groeien. Dit is dankzij de sterke concurrentie nog niet gelukt.

bron [NOS]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.