LG G4 Officieel Aangekondigd

LG G4 leerLG heeft de LG G4 zojuist officieel aangekondigd. De afgelopen weken was al veel informatie gelekt over de smartphone, maar nu kunnen we met zekerheid zeggen over welke specificaties de smartphone beschikt en voor wat voor adviesprijs de LG G4 over de toonbank gaat.

Tijdens een presentatie in New York, Londen, Parijs, Singapore, Istanbul en Seoul heeft LG de nieuwe vlaggenschip gepresenteerd. De LG G4 is voorzien van een 5,5-inch display met een resolutie van 2560 x 1440 pixels, een Qualcomm Snapdragon 808 processor, 3GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 16 megapixel camera aan de achterkant, een 8 megapixel camera aan de voorkant en een 3.000mAh accu. Ook beschikt de smartphone over Bluetooth 4.1, NFC en 4G-ondersteuning. De LG G4 draait op Android 5.1 (lollipop) en kan draadloos worden opgeladen.

LG G4 camera

De behuizing van de LG G4 is licht gebogen, waardoor de smartphone steviger zou zijn dan de voorgangers. Klanten kunnen kiezen uit een achterkant van leer of keramiek. De leren achterkant is beschikbaar in zes verschillende kleuren. De achterkant van keramiek is beschikbaar in wit, metallic grijs en goud.

LG G4 backcover

De LG G4 krijgt een adviesprijs mee van 649 euro.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.