Samsung Galaxy S6 Heeft Last Van Geheugen Bug

Samsung-Galaxy-S6---EdgeSamsung Galaxy S6 gebruikers melden dat de smartphone last heeft van een lastige bug. De bug zorgt er voor dat applicaties op de achtergrond te snel verversen, waardoor gegevens verloren kunnen gaan.

Zo schreef een Galaxy S6 gebruikers op het XDA Developers forum het volgende. “Als ik bijvoorbeeld Chrome open, naar een website surf, uit Chrome ga en dan terug kom, wordt de pagina opnieuw geladen. Ik merk dat de bug heel wat apps ververst of herstart als ik ze opnieuw open na een korte tijd en dat ik nooit terechtkom waar ik was gebleven.

Het verversen van applicaties op de achtergrond is niks nieuws. Dit is namelijk een maatregel om er voor te zorgen dat je smartphone niet te traag wordt doordat applicaties op de achtergrond te veel geheugen in beslag nemen. De RAM management software op Samsung’s nieuwe vlaggenschip lijkt echter iets te agressief te zijn ingesteld.

Samsung is op de hoogte van het probleem en heeft aangegeven te werken aan micro-updates die de performance en stabiliteit van de Galaxy S6 moeten verbeteren.

via [ZDNet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.