Samsung Spanje “Galaxy Note II Krijgt Wel Lollipop-update”

Android-5.0-LollipopTerwijl Samsung Polen eerder heeft aangegeven dat de Galaxy Note II een update naar Lollipop zal ontvangen, verscheen er gisteren een bericht van Samsung Gulf dat de update niet zal worden uitgerold. Vandaag meldt Samsung Spanje echter dat Lollipop-update daar wel beschikbaar zal zijn.

Doordat Samsung Gulf eerder deze week aangaan dat er geen Lollipop-update voor de Galaxy Note II op komst was, gingen sommige mensen er van uit dat Samsung de update mogelijk heeft geannuleerd. Het lijkt er echter op dat de update niet in West Azië zal worden uitgerold, maar wel in Europa. Vandaag heeft Samsung Spanje via Twitter namelijk aangegeven dat de Lollipop-update voor de Galaxy Note II wel zal worden uitgerold.

Door de verschillende berichten uit verschillende regio’s lijkt het er op dat Samsung de update alleen in bepaalde landen zal gaan uitbrengen. Het is ook mogelijk dat er miscommunicatie is ontstaan door bijvoorbeeld verkeerde vertalingen. We zullen dus nog even moeten afwachten, maar er is nog hoop.

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.