“Samsung Galaxy S8 Krijgt Dubbele Camera”

Samsung Galaxy S7 Edge ZilverDe Galaxy S7 is nog niet zo gek lang beschikbaar, maar de geruchten over de opvolger duiken nu al op. Zo spreken de laatste geruchten over een dubbele camera aan de achterzijde en een verbeterde camera voor het maken van selfies.

De 12 megapixel camera die Samsung in zijn recente toestellen gebruikt is een van de betere smartphone-camera’s van dit moment. Toch wil Samsung bij de Galaxy S8 overstappen van één sensor aan de achterkant naar twee sensors, aldus de geruchten.

Eén van deze sensors zal door Samsung zelf worden gemaakt en krijgt een resolutie van 12 megapixels. Vermoedelijk is dit de zelfde sensor als in de Galaxy S7, S7 Edge en Note 7. De tweede sensor zal door Sony worden gemaakt en krijgt een resolutie van 13 megapixels. De combinatie van de twee camera’s moet voor betere foto’s zorgen in donkere omgevingen. Ook moet het mogelijk zijn om de “depth of field” aan te passen.

Ook de frontcamera zal worden aangepast. Zo is de Galaxy S7 nog voorzien van een 5 megapixel camera, maar krijgt de Galaxy S8 een 8 megapixel camera. Details over deze sensor zijn echter nog niet bekend.

De Galaxy S8 zal vermoedelijk in februari 2017 worden gepresenteerd.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.